No Widgets found in the Sidebar

Join juuri äskettäin kaikki erittäin vahvat mielipiteeni lasten reppuista kanssasi. Mukana oli muutaman pienen lapsen ja esikoululaisen pienemmän kehyksen valinnat sekoitukseen, samoin kuin ne ovat hienoja. Kuitenkin, jos olen rehellinen, tunnen erittäin intohimoisesti välttää Hop -eläintarhapakkausta ja tuskin huomautin sitä. Joten täällä menee!

Saimme apinan välttämään Hop Tiny Backpackia, kun nyt kolmas luokkani oli kolme vuotta vanha. Meillä on ollut se kotona sekä täynnä satunnaista ravintolaa sekä autoja ja kuorma -autojen matkaa viiden vuoden ajan. Se näyttää hyvältä kuin uusi. Kun otetaan huomioon, että he ovat rullanneet melkein gajillionia muita suloisia eläinkuvioita. Joka kerta kun näen yhden villimaailmassa, tunnen sukulaisuuden vanhemman tai lapsen kanssa. Niin söpö, ihmiset!

Ainoa varovaisuus olisi valita tyyli, jossa on vähemmän valkoisia että vaaleita värejä, jos olet nuori saastainen tai vedä sitä paljon.

Laukku on ehdottoman pestävä, suhteellisen kestävä ja täysin suloinen. Olkoon tämä aika, jolloin yksi tuo arvokkaan pingviinipussin ennen kuin lyön peruslaitoksen aitoa maailmaa ja asettua perustavanlaatuiseen siniseen. samoin kuin se on vain noin 20 dollaria.

Nykyiset suositut tyylini ovat virtahepo, hai, yksisarvinen, samoin kuin mehiläinen! Mitä rakastat?

+++

Ei sponsoroida, aivan kuten tämä käsin-do-down -apin reppu, joka elää toista elämää nuorimman esikoululaisen kanssa. Katso samoin erittäin vahvat mielipiteeni peruslaitoksen reppuista.

By zgceh

Leave a Reply

Your email address will not be published.