No Widgets found in the Sidebar

Haaste: Mene viljelijän markkinoille vauvani kanssa
Yksi sanoista, jotka näytän harjoittelijoilleni, on extemporank; Latinalaisesta lämpötilasta saadaan ajan osoittaen, että se on määritelty tekemään asioita hetken kannustamisessa. Ymmärrä mitä elämästäsi menee, kun sinulla on vauva? Käsite tehdä mitä tahansa ekstemporimpia. Siksi, kun sisarukseni osoitti yhtä paljon kuin viettää aikaa äskettäin sunnuntaina, samoin kuin huudahdin “Mennään viljelijän markkinoille!” Hän uskoi, että olin menettänyt mieleni. “Oletko varma?” Hän kysyi hiljaa. Katselimme molemmat Westonia, joka hankki hänen silmiään ja tuli Grouchyksi.

Olimme järjestäneet viettää aikaa kotona, mutta olin kuitenkin poissa kotona! Lisäksi se ei ollut mielettömän kylmää, samoin kuin halusin nähdä, millaiset sisätilojen talven markkinat olivat. “Jep!” Vastasin, samoin kuin “Relle Let’s Roll” tuli suustani ennen kuin mieleni saattaa muuttaa itse. Markkinat olivat alueellisessa peruskoulussa; Emme olleet molemmat koskaan olleet siellä, joten luotimme GPS: iin ja ilmestyimme muutamassa minuutissa. Tuona aikana Weston oli nukahtanut takaosaan, joten teimme parhaan auton-potilaiden vuoron, jota pystyimme, niin kuin onnistuimme!

Markkinoille, markkinoille…
Viljelijän markkinat olivat pienet, mutta niissä oli kuitenkin joukko kiehtovia alueellisia myyjiä tarkastaakseen. Se oli melko kovaa, siellä oli muusikko, mutta Weston jatkoi nukkumista. Otimme kierroksen kuntokeskuksen ympäri ja näimme myymälän lemmikkieläinten keksit, alueelliset raa’at hunajat, Long Islandin omenat, luonnolliset voimabaarit sekä suuret leipomotuotteet. Pidin rattaiden huppu alas niin pitkälle kuin se saattaa mennä, pitää valo hänen silmissään ja samalla kun pyöräilimme häntä huoneen ympäri, ihmiset hymyilivat sinisellä hatulla olevalle vähän nukkuvalle lapselle. Se oli erilainen tunne olla markkinoilla lapseni kanssa; Sen sijaan, että uskoisin siihen, mitä haluaisin syödä, uskoin siihen, mitä voisin saada hänet tuottamaan! Haluaisiko hän alueellisia munia? Omenat? Sain ekstaattisen tunteen uskoen kaikkiin hauskoihin, joita meillä olisi yhdessä, kun hän kasvaa, menemällä viljelijän markkinoille ja tarkistamaan tavarat.

Olen elossa!
Vaeltelimme leivänmyyjälle sekä sisarukseni sai päivän ikäisen pehmeän pretzelin ilmaiseksi; Jaoimme kupin kahvia ja seisoimme muutaman minuutin ajan, jotka katsovat. Se oli niin rauhallinen ja tunsin tyytyväisyyttä, jota en ollut tuntenut pitkään aikaan. Olin onnellinen maailmassa poikani kanssa. Hän oli halattu samoin kuin nukkuminen; Tunsin tilanteen hallinnassa. Voin hallita tätä ”vanhemmuuden asiaa”; Paljon parempaa vielä, voisin hallita tätä “menemistä samoin kuin tehdä jotain suunnittelematta tilannetta”. Kun päädyit vanhempana, minusta tuntuu siltä, ​​että mitä tahansa ei vain uskota pieninä yksityiskohtiin, vaikka keskustellaan, kunnes et vain voi enää mennä sen yli. Valitsemalla jotain viime hetken tekemistä, se mahdollisti mielikuvituksen joustavuuteni löytää takaisin. Se näyttää niin kliseeltä, mutta muuttamalla ”äiti-Mindset” -tapahtumaa, tunsin niin uudelleen elämään! Nyt ymmärrän, että voin laittaa lapseni ajoneuvoon ja tarkistaa maailmaa, koska jos jotain tapahtuu, niin tapahtuu, samoin kuin voimme aina palata takaisin ajoneuvoon ja mennä kotiin!

[Kaikki viehättävän sisaren ottamat kuvat. Kaikki oikeudet pidätetään]

Löydä paljon enemmän vastasyntyneitä aktiviteetteja 52 säännöllisellä aloittelijaä äidin haasteella.

Jos olet jo osallistumassa, käytä hashtag #rookiemoms Instagramissa tai Twitterissä, jotta voimme kiittää toisiamme.

By zgceh

Leave a Reply

Your email address will not be published.