No Widgets found in the Sidebar

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Sean on lapsuuden vaiheessa, jossa hän kysyy paljon kysymyksiä. Ja paljon tarkoitan tonnia. Tänään ajoimme ja hän näki miehen juoksevan tien varrella ja kysyi: “Miksi?” Sanoin hänelle, että hän juoksi, koska juokseminen on hauskaa ja se on sinulle hyvä. Tämä oli hänelle järkevää, koska Sean rakastaa muutamia asioita enemmän kuin sprinting niin nopeasti kuin pystyy ja tarkkailee maata, kun hän menee. Juoksu on hänelle todella hauskaa. Hän ei välitä etäisyydestä tai ajasta tai kaloreista, hän näkee vain maailma, joka tuntee tuulta ihoaan vastaan. Aloin miettiä, mitä tapahtuisi, jos me kaikki liittyisimme harjoitteluun hauskanpitoon nuoresta iästä lähtien. Sen sijaan, että käytettäisiin rangaistuksena: kyykkyjen työntövoimat kun olet myöhässä kuntosalin luokalle, itsemurhapuskeet puuttuvat maapallosta tai jopa itsensä aiheuttamasta, pakollisesta tunista juoksumatolla makeisten yliarvioinnin jälkeen. Entä jos päästämme irti tuosta mentaliteetista ja annamme sen vain olla: terve ja hauska; Hyvä mielelle ja keholle? Mitä tapahtuisi kansakuntamme lasten terveydelle? Miltä Yhdysvaltojen aikuisväestön terveystiedot näyttäisivät? Uskallan ennustaa, että liikalihavuus, sydänsairaus, diabetes ja verenpainetilastot paranevat. Entä yleinen mentaliteetti? Uskallan jopa ennustaa, että olisimme onnellisempia ja terveellisempiä sekä mielessämme että kehoissamme.

Kysymys kuuluu, kuinka voimme muuttaa mentaliteettia, joka on kehitetty vuosikymmenien ajan kurinalaisuusktiikoista, negatiivisista kumppaneista ja itsensä vähentämisestä? Se alkaa yhdellä ajatuksella, yhdellä idealla ja yhdellä toiminnalla. Se alkaa rakastamalla itseämme, kohtelemalla itseämme ystävällisesti ja kehomme ja mielemme vaalimisesta liikunnan kautta; Hyödyntämällä sitä korjaus- ja palautumisvälineenä kurinalaisuuden työkalun sijasta. Se alkaa lasten opettamisesta samoin. Se alkaa meille, kehomme ja mielestämme.

Aiheeseen liittyvä 3 asiaa, jotka sinun on tiedettävä COVID-19: stä, jos sinulla on autoimmuuninen tila

Kirjailijasta:

Mandy Skinner on jalkapalloäidin kirjoittaja Muscles -blogilla. Hän on myös Healthy Moms -lehden kuntotoimittaja sekä Big City Momsin avustaja. Hän on kahden ylpeä äiti, Sean ja Sarah, samoin kuin henkilökohtainen valmentaja ja ravitsemusvalmentaja, joka on omistettu elävälle terveeksi ja onnelliseksi. Urheilullisten pyrkimystensä lisäksi Mandy on jatkuva terveellisen ja aktiivisen elämän puolustaja.

Seuraa Mandyä Instagram @Mandyjskins tai Twitter @MandysKinns.

Linkki tähän viestiin: Entä jos liikunta olisi hauskaa?

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

By zgceh

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.