No Widgets found in the Sidebar

Emma Pickett

Byzgceh

Feb 6, 2023

Emma Pickett on 6 suosituinta ehdotusta pubesoiville naisillekun me puhumme positiivisista. Seksi on hauskaa samoin kuin erityinen menetelmä paljastaa kuten läheisessä suhteessa. Rinnoilla on funktio, se ei ole kaikki rintojen tarkistuksista ja rintaliivien kooista.

Monet naiset kamppailevat imettääkseen elämänsä jälkeen, kun he eivät puhu siitä, mitkä rinnat ovat samoin kuin miten he toimivat. Voimme auttaa tulevia lastenlapsiamme, kun puhumme imetyksestä tyypillisenä osana kotitalouselämää.

Tämä ei tule olemaan yksi keskustelu lintuista ja mehiläisistä. Se ei ole viikon tai kuukauden keskustelu, mutta jatkuva vuoropuhelu, jossa autat lastasi kasvamaan nuorena naisena, joka on varma. Sen lisäksi, että he eivät tunne positiivisia (koska kukaan ei tee koko ajan), olet siellä tarjoamassa tukea.

Twitter: @Makesmilk

Instagram: @emmapickettibclc

Osta bestsellere

Debyyttikirjani on oppaani selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä talossa ja tarjoaa tietoa tarkalleen siitä, kuinka digitaalisen yrityksen tuottaminen tai palata töihin luottavaisesti.

Mumboss: Totuudenmukainen äidin opas selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä talossa (UK 2. painos)

Saatavana Amazonissa tai kuultavissa

Työskentelevä äiti: Opas selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä töissä että talossa (USA/Kanada Edition)

Saatavana 8. syyskuuta 2020. Osta nyt Amazonista

Kuten mitä olet lukenut? Sitten miksi et noudata Vickin kanssa Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä ja Instagramissa

Älä koskaan unohda viestiä!

Tilaa Rehellisetmumin tavalliselle sähköpostiuutiskirjeelleni, jossa jaan uudet blogi -viestisi, blogivinkit, tapahtumakutsut, kilpailut sekä uutisia uudesta kirjastani. En koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa.

FacebookTWitterPinterestemailTumblrshare

By zgceh

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.