No Widgets found in the Sidebar

Kasvaessaan äitini oli syntymäpäivien kuningatar ja sai minut aina tuntemaan olonsa välttämättömäksi henkilöksi. Makea Milo kääntyy viideksi tässä kuussa ja haluan saada hänet tuntemaan olonsa yhtä mahtavaksi. Syntymäpäiväjuhlaansa hän ja kaveri isännöivät yhdessä esiopetuksensa luokkatovereitaan uima-altaalla.

Aktiviteetit roiskuvat ja pomppivat sitten koristelun kokoushuoneeseen hyppääessään sokeriin. Loitimme rakastettavat räätälöidyt tunnusmerkkikutsut ja lautaset (kiitos, sponsori!).

Koska Milon juhlat jaetaan – eikä hänen todellisella syntymäpäiväänsä – haluan mennä erityisen pituuteen saadakseen hänet tuntemaan maailman kuningas suurena päivänä. mutta miten?

Tätä minulla on toistaiseksi: syntymäpäivä nuori poika voi tehdä minkä tahansa tai kaiken seuraavan:

Valitse ateriat aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliselle. Hän on valinnut hampurilaisia ​​ja bataattiperunoita.

Valitse päivän aktiviteetit. Hän ei tiedä, että hän saa uuden pyörän tai että isä haluaa viedä hänelle kelkkailun. Joten hän saattaa vain valita rakentaa Lego City ja sarjakuvatarina.

Syö aurinko kuin hänen päänsä. Tai jaa yksi kanssani, koska hänellä on todella iso pää.

Täytätkö ruokasalisi ilmapalloilla tai paperin banderolilla lapsesi syntymäpäivänä? Rakastan kuulla kaikista erityisistä kosketuksista, joita muut perheet tekevät tehdäkseen syntymäpäivistä erityisiä päiviä. Kerro minulle syntymäpäivän perinteesi ja kopioin helpoimmat, parhaat (kiitos).

Osana Hallmarkin sponsoroimaa sarjaa postitamme kuukausittain jokapäiväisestä elämästämme on erityinen tilanne, ovatko ne yhtä yleisiä kuin virstanpylväspäivien tai yhtä henkilökohtaiset kuin päivähoidon alku.

By zgceh

Leave a Reply

Your email address will not be published.