No Widgets found in the Sidebar

Kirjoita Momoirs

Byzgceh

Oct 16, 2022

Cori Howard, välinen välinen kirjoittaja: Kolmekymmentä naista kertoo todellisuudesta äitiydestä haluaa motivoida meitä kaikkia säveltämään ”momoirs”.

Aloita:

Hanki muistikirja ja pitääksesi sen mukanaan jatkuvasti. Et koskaan ymmärrä, milloin saatat löytää varaosaa muutaman minuutin tai milloin ja missä bit -enkeli voi syventää. Muistikirjan saaminen tarkoittaa, että olet matkapuhelin, samoin kuin kaikki äidit ovat liikkuvia!

Usko omaan tarinasi. Siellä on paljon säveltämistä äitiydestä, mutta jokaisella meistä on ainutlaatuinen näkökulma sekä ainutlaatuinen kokemus sekä melkein kaikki tuntemani äidit, älä koskaan kuule uusia tarinoita.

Jos olet jumissa ja et ymmärrä mistä aloittaa, valita vain aihe: esikoulu, ruokapöytä, hyvästit, usko. Ne yleensä stimuloivat upeita tarinoita luokissani.

Hän myös kertoo meille:

Äitinä jokapäiväisessä elämässä hulluissa, ylivoimaisissa kaaoksessa on niin paljon säveltämistä, samoin kuin niin vähän aikaa. Tyttäresi lauseiden muistamisesta sisäiseen taisteluun vaahdon jälkeisen identiteettisi kanssa on miljoonia tarinoita, jotka haluat muistaa. Aivan ensimmäinen asia, jonka tein päädyin äidiksi (identiteettikriisin jälkeen, pyrkimys dilemma ja avioliitto -dilemma tyypillinen) olivat koostuva kirja, antologia kaikesta tästä taistelusta (keskeytyksien välillä: kolmekymmentä naista kertovat todellisuus äitiydestä).

Saatuaan paljon sähköposteja naisilta, jotka haluavat ymmärtää, oliko jatko-osa ja jos ajattelin heidän tarinoitaan, päätin aloittaa mentorin “Momoir” -kurssit, auttaa naisia ​​saamaan henkilökohtaisen kokemuksensa äitiydestä hyvin muotoiltuihin sanoihin , olipa se itselleen vai julkaista lehdessä tai kirjana.

Jos haluat löytää lisää tai tarkistaa muutamia Corin opiskelijoiden kirjoittamia uusia tarinoita, tarkista: theeMoirproject.com. Kanadalaiset voivat löytää henkilökohtaisia ​​luokkia sekä Torontossa että myös Vancouverissa! Tai tartu hänen kirjaansa keskeytyksien välillä: Kolmekymmentä naista kertoo todellisuudesta äitiydestä.

Aiheeseen liittyvä toiminta: Seuraa uutta äitisi välitavoitteita

By zgceh

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.