No Widgets found in the Sidebar

, olen tyytyväinen Danaan @civil3Diva Twitterissä. Hän tarjosi minulle hienoimmat oppituntinsa, jotka auttoivat siirtymään pikkulapsen #3 sileämmäksi kuin lapsen #2 kanssa. Pidän hänen suosituksistaan ​​samoin kuin näen itseni tekevän muutamia heistä!

Minulla on joitain sameisia, mutta en ole epämiellyttäviä muistoja puuttuvasta unesta ja olla polvitonta pesemättömissä, kun ensimmäinen lapseni oli vastasyntynyt. Kun hänen vastasyntyneen sisaruksensa esiintyi kolme ja puoli vuotta myöhemmin, olin täysin valmistautunut sekasortoon. Se näytti yksinkertaiselta paperilla. Olisin “koti”, kun työskentelin freelance. Aliarvioin suuresti lapsen huolehtimisen, kun työpaikka, esiopetus, uima -oppitunnit, musiikkiluokka ja jopa vain aamiainen kolmen vuoden ikäiselle. Kaksi ensimmäistä ovat nyt seitsemän samoin kuin kolme ja puoli. Kuusi viikkoa sitten toivotimme tervetulleeksi uuden vastasyntyneen veljen.

Tässä on joitain asioita, jotka löysin toisesta lapsesta, jotka ovat palvelleet meitä hyvin hänen saapumisensa jälkeen:

1. Yksinkertaista ja dokumentoi aamurutiini.

Jos mahdollista, pyydä joku muu ottamaan se muutaman viikon ajan. Tämä on tehnyt tällä kertaa suuresti kodin järkevyydessä.

Pidän mielessä viimeisenä nukkumassa yövuorella vain herätäksesi kello 6.30, joka on silmän silmissä. Tällä kertaa pyysin ukkoani sekä kaikenlaista vierailevaa kotitaloutta hoitamaan aamuisin. Haluaisin mieluummin puolisoni viettää yhden tunnin lomaa päiväksi tehdäkseen aamuisin kuuden viikon ajan kuin vankka viikko.

Meillä on taulut jokaiselle valtavalle nuorelle, jotka kertovat, mitä he vaativat kyseiselle päivälle.

Tarjoamme kaikille matala huoltoleikkaukset ja muutimme aamiaisen yksinkertaisiin ruokia, joihin he voivat tavoittaa, ja emme tuota paljon ruokia, kuten jogurtti, granolabaarit, juustotike, kuiva cheerios. Aivan ensimmäinen luokkalaiset saavat niin paljon kuin herätyskello ja pukeutuvat itse. Me ystävällisesti pyykkimme puseron järjestäjäksi, joka sisältää viisi päivää kokonaispukusta, mukaan lukien sukat ja alusvaatteet.

2. Laita sänky vauvan huoneeseen

En koskaan nähnyt, että kaksi meistä on täysin uupunut aamulla, varsinkin kun ukko palasi takaisin töihin, joten en pitänyt käsitteestä, että pikkulapset olisivat avaruudessa yöllä. Uuden vauvan tila vei huoneemme, joten laitoin parivuoteen, jossa oli säilytystilassa siellä sängyn kanssa. Voin nukkua lähellä lapsen lähellä ja ruokkia häntä yöllä herättämättä ketään muuta tai kävelemättä koko talon yli. Ymmärrän, että en saa paljon enemmän unta kuin kahden muun kanssa, mutta minusta tuntuu jotenkin paljon enemmän levätä. Myös väliaikainen sänky tekisi tempun.

3. Alemmat odotukset

Kaikki näytti niin yksinkertaiselta, kun piirsin elämäni MS -projektissa. Saan valtavan nuoren kouluun, ruokin lapsia ja säveltän oppikirjojani, kun vauva nukkui. Olin tyhmä uskoakseni, että voin jopa tylsää. Sen sijaan sävelsin tehtäväluetteloita, kuten ”Pesula, säveltäminen luku, saisin lapsen lopettamaan itkemisen, saamaan itseni lopettamaan itkeminen”.

Tällä kertaa otin niin paljon lomaa kuin voisin käsitellä menemättä rikki. Pyysin ukkoani ottamaan kauan vapaaksi. Viime kerralla halusin pysyä ”normaalina”- mikä tarkoitti enemmän kuin silloin, kun vedin lapseni yhdellä kädellä ja tuoda pikkulasten toiseen juoksemalla myöhään uima-oppituntiin, jossa hän lopulta kieltäytyi uimasta. Kukaan ei näytä mielestämme, että olemme leikanneet, samoin kuin olemme kaikki paljon rento.

Olen varma, että pikkulasten numero kolme potkaisee takaosani kaiken tyyppisissä yllättävissä menetelmissä seuraavan kolmenkymmenen vuoden aikana, mutta sanon, että hänen kuusi ensimmäistä viikkoa ovat olleet erittäin hauskoja. Se on ollut melkein kuin ensimmäinen ensimmäinen vauva, koska valtavat nuoret ovat vanhoja tuntemaan myös ilon. Otan hienoja muistiinpanoja varmistaakseni, että jos teen jotain tyhmää, kuten esimerkiksi, minulla on vielä yksi, voin hienosäätää järjestelmäni vielä enemmän.

Kiitos Dana!

By zgceh

Leave a Reply

Your email address will not be published.