No Widgets found in the Sidebar

tyytyväinen syntymäpäivään iso pojalleni Holdenille. Energiasi, innostus ja elämänhalu jatka kasvaa. Sinua on pakattu niin paljon typeräisyyttä, että silmäsi piilevät sen kanssa. Haluan kuvata huumorintajuasi hyvin ikäryhmänä. Tässä kuvassa tarttuva kigggle hurmasi sukat vanhemmalta ystävältäsi Julianilta. Nyt se on koputusvitsisi ja uniset punit.

Olet myös fiksu: shakki ja fiend kaikelle Legolle. Näytät luonnollisesti lahjakkaalta urheilussa, mikä on onnekas, koska vihaat olla huono juttuja. lastentarha todella räjäytti maailmasi ja mielesi laajalle. Olen ollut niin onnellinen teistä tänä vuonna nähdäksesi sinun lukevan isompia ja isompia sanoja ja hyväksymään innokkaasti paljon enemmän vastuuta kotona (“Hei, missä on pyykin avustajani?”).

Rakastat tietää ihmisten ja paikkojen rutiinia ja vihata siirtymiä uusiin tilanteisiin. Luulen, että se on reilua, mutta huomattava persoonallisuus ja pelottomuus puhuessaan uusien ihmisten kanssa näyttävät potkaisevan parhaimmillaan (saa minut ihmettelemään, miksi olit koskaan hermostunut).

Olimme toivoneet löytävänsä yhden ihanteellisen kesäleirin, jotta voit päästä uraan ja tuntea olonsa mukavaksi. Sen sijaan meidät heilahtivat lukuisat kiinnostuksen kohteet: urheilu, tiede, uinti ja taide… ja allekirjoittivat sinut aivan liian monelle. Anteeksi meille.

Valitsit äskettäisestä maista, että suosikkiravintolasi on metro, koska voit puhua aikuisten kassalla ja ostaa kaiken, kun olet, oliivien lukumäärää. Vanhempi lapsi, joka tietää tarkalleen mitä haluaa ja milloin (ja miten) ei ole helppoa, mutta olen niin iloinen nähdessäni sinun muuttuvan niin luottavaiseksi pieneksi jätkäksi. Aivan kuten aikaisempina vuosina, olet suunnitellut oman syntymäpäiväjuhlasi. Tällä kertaa vihaiset linnut.

Ja olet niin komea, voisin syödä sinut. (Eikö naiset?)

Innolla toista fantastista seikkailuja kanssasi, suloinen!

By zgceh

Leave a Reply

Your email address will not be published.