No Widgets found in the Sidebar

kaveria, jotka haluavat tarjota, ja saavat sotkua täysin ilmaisia ​​lahjoja, koska vastasyntyneet tekevät riittävästi sotkua

Jälleen tänä vuonna olemme tuottaneet sotkuisia lahjasuosituksia vauvoille, lapsille, isovanhemmille, äideille (alias tyttöystäville) sekä isille. Tämä on kuitenkin Tippy-suosikkimme Mack-isä. Upea uutinen on, että monet (elleivät kaikki) näistä käsitteistä voidaan hankkia yhtä paljon kuin viimeisen lomien viimeisen sekunnin (kuten jouluaatto klo 23.50 tai seuraavana aamuna ennen kuin lähdet brunssille Granny Barb’sissa) .

Usein vaadit vain pääsyä verkkoon sekä puolivälissä hyvä tulostin. Jos sinulla ei ole sitä, myös värikynä ja paperi voivat toimia!

Kaikki mitä haluan jouluksi, se ei ole asia:

Oppitunnit mistään. Rekisteröit riippumatta siitä, rekisteröit aviomiehesi leivonnaiskursseihin, nanasi italiaksi, itse hiphop, kiddo yhdessä musiikista tai ketään uimaan, pidämme tästä itsensä parantamisen lahjasta.

Jäsenyys museoon. Lasten museot, käytännön tiede sekä eläintarhat ovat kärjessämme kotitalouskohteiden luettelomme. Soooo paljon paremmin asunnossa asuvalle kotitaloudelle, olenko oikeassa? {Aiheeseen liittyvät: Ehdotukset ja hakkerit saadaksesi parasta tarjousta lastenmuseossa}

Liput esitykseen. Tee valtava tarjous laittamasta sitä kalenteriin. Tarkista elävät sosiaaliset ja Goldstar puoliksi hinnat tarjoukset alueellisissa tapahtumissa. Alueellamme Harlem Globetrotters on matkalla ensi kuussa.

Jotain syödä tai juoda. Viini ja kahvi ovat näkyviä tarvikkeita. NUF sanoi.

Nurkka tai uusi huone. Suljeta jonkin verran olemassa olevaa aluetta lapsen lukemiseen tai vanhempien luolaan tarpeen mukaan. Tänä vuonna kaksi lapsemme saavat omat makuuhuoneet. He voivat kuitenkin lukea, joten en ilmoita kuka.

Seikkailunhaluinen matkailu (kevyt). Cloud9Living tekee hienoja kokemuksia mahdollisina omituisten kiertueidensa kanssa.

Amazon Prime. Kyllä, olemme tytäryhtiöitä, mutta olemme tämän palvelun hulluja usein henkilöitä. Kahden päivän toimitus, fantastiset digitaaliohjelmat, mukaan lukien 48 tunnin elokuvan vuokraus, sekä Kindle Books -alennushinnat tekevät tästä pakollisen kodissamme. Hanki Amazon Primeâ jollekin, jota rakastat.

Stitchfix. Olen ollut melko tyytyväinen jäsenyyteeni Stitchfixin. Joka kuukausi maksan 20 dollaria henkilölle, joka valitsee vaatteita minulle. Jos pidän jostakin, voin soveltaa muotoiluvaatimusta vaatteisiini. Jos pidän mistä tahansa – vielä tapahtumasta – saan mega -alennuksen. {Aiheeseen liittyvä: vahvat mielipiteeni Stitch Fixistä}

Sinun aika. Jopa halvemmat kuin puolivälin liput ovat aikaasi tehdä jotain yhdessä. Voitko korjata vahingoittuneen jotain tai tarjota illallisen? Lapseni haluaisi tunnin joka viikonloppu, joka on omistettu taiteeseen. Haluan päivämäärän, panen jopa nuoret pojat sänkyyn ensin.

Mikä on menneesi, viimeisen sekunnin, ei-mennä-kirjoitetun, sotkuton lahja?! Voin vaatia sitä.

[Valokuvaus: meistä Megan Little + of Weston Olivia Howell]

By zgceh

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.