No Widgets found in the Sidebar

Meillä oli hallituskirja, josta en pitänyt liikaa. Kuvat olivat liian toiveikkaita ja sanoja oli liian paljon. Meillä oli myös Todd Parr, jota rakastin lautakirja, nimeltään tämä on hiukseni. Rohkeat kuvat ja helppo teksti. Plus hauska. Valitsin, että halusin ensimmäisen kirjan olevan paljon enemmän kuin toinen kirja. Ja tarvitsin isänpäivälahjan miehelleni.

Joten maalasin kirjan kannen päälle, laitin tarroja siihen uuden otsikon valmistamiseksi ja liittäin kaikenlaisia ​​tavaroita sisälle.

Pääteema oli ”Tämä on isäni”. Tein sarjakuvamaisen kuvan mieheni päästä ja kopioin niistä tarpeeksi kirjan jokaiselle sivulle. Sitten liitin sen erilaisissa ympäristöissä, jotka leikkasin aikakauslehdistä. Kirjoitin käsin kuvatekstejä. En ole huolissani siitä, että annan kirjaohjelman alkuperäisen sisällön läpi. Se oli varmasti käsintehty.

Mielestäni se näyttää todella sotkuiselta ja amatööriseltä, mutta talomme vierailijat näyttivät olevan erittäin vaikuttuneita. Joten jaan tämän idean kanssasi, jotta voit tehdä vaikutuksen omiin vierailijoihisi. Tunne kopioida ideat tarkalleen.

Ilmeisesti on olemassa koko taidemuoto, nimeltään muutetut kirjat, joissa ihmiset kollaasi tavallisten kirjojen sivuilla. He tekevät joitain erinomaisia ​​juttuja. Versioni on vähemmän kuin uskomaton, mutta se on lautakirja, jonka lapseni ja aviomieheni lukevat yhdessä – ja sen on tehnyt minun.

Tämän projektin tekemisen jälkeen sain tietää, että voit myös ostaa tyhjiä lautakirjoja. Suosittelen myös ModPodgen käyttämistä tahnaasi. Se kuivuu selkeästi ja antaa sinun kerrostaa erilaisia ​​leikkauksia. (Affiliate -linkit.)

By zgceh

Leave a Reply

Your email address will not be published.