No Widgets found in the Sidebar

rintamaito on täynnä vauvallesi arvokkaita ravintoaineita. Imetetyt vauvat saavat melkein lukemattomia etuja terveellisestä kasvusta ja kehityksestä. Mutta monet äidit eivät ymmärrä, että voit käyttää myös rintamaitoa ulkoisesti. Rintamaitokylpy voi auttaa hoitamaan ja estämään kehtokorkin, ekseeman, vaippa -ihottuman ja kosteuttamaan vauvan ihoa. Lue, kuinka lisätä vähän ”nestemäistä kultaa” vauvan kylpyammeeseen.

Rintamaitokylvyn edut vauvallesi

Rintakehä kosteuden vuoksi

Rintamaito sisältää muutamia erityyppisiä happoja, jotka rauhoittavat ja parantavat vauvan pehmeää ja hellä ihoa. Öljyhappo on omega -rasvahappo, jota löytyy ihmisen kudoksesta. Tämä happo on elintärkeää ikääntymisen vaikutusten kosteuttamiseksi ja estämiseksi. Palmitiinihappo, tyydyttynyt rasvahappo, on toinen voimakas kosteusvoide. Linoleic- ja rokotihappo ovat kaksi ylimääräistä happoa, jotka löytyvät rintamaitosta. Linoleiinihappo rauhoittaa tulehduksia, rauhoittaa pisteitä ja tarjoaa nesteytyksen. Vacceniinihappo ravitsee ja suojaa kovilta olosuhteilta kohdun ulkopuolella.

Maitokylpy voi hoitaa vauvan aknea

Rintamaitokylpy voi auttaa parantamaan punaisia ​​pisteitä ja aknetta. Akne on yleinen vauvoissa, koska he saavat äidiltään joitain vaihtelevia hormoneja, kun he sairaanhoitajat ja heillä on jäljellä hormoneja veressä. Lauriinihappo, joka on sekä rintamaitossa että kookosöljyssä, on antibakteerinen aine. Muutama tippa rintamaitoa kylvyssä voi auttaa vähentämään aknen murtumia ja kirkkaat punaiset pisteet ja värimuutokset.

Rintamaito parantamaan vähäisiä ärsytyksiä

Rintamaitokylpy voi edelleen rauhoittaa vauvoja, kun he kärsivät pienistä palovammoista, leikkauksista tai hyönteisten puremista. Immunoglobiini-A, rintamaitokomponentti, auttaa torjumaan infektioita torjumalla bakteereja. Jos vauvallasi on ärsytystä tai kutinaa hyönteisten puremista tai pienistä naarmuista, rintamaitokylpy on parantava ja rauhoittava kotihoito.

Rintamaito rauhoittaa vaippahenkilöä

Bakteerit ja hiiva vauvojen iholla voivat myös aiheuttaa vaippa -ihottumaa. Rintamaiton antibakteeriset ominaisuudet ja rauhoittavat hapot voivat rauhoittaa tulehtunutta ja epämiellyttävää ihoa. Rintamaiton lisääminen kylpyyn edistää paranemista ja rauhallista ärsytystä.

Maitokylpy voi estää ja hoitaa kehtokorkkia, psoriaasia ja ihottumaa vauvassasi

Ihoongelmat voivat olla melko yleisiä vauvoilla. Joitakin usein esiintyviä ongelmia ovat kehtokorkki, psoriaasi ja ekseema.

Kehto korkki…
on pohjimmiltaan sebumin tai ihon luonnollisten öljyjen ylituotannon seurausta. Tämä talon kertyminen johtaa rappeisiin ja öljylaastareihin, yleisesti päänahan. Se voi esiintyä kellertävinä tai ruskehtavina vaa’oina. Se ei vaadi lääketieteellistä hoitoa eikä ole haitallista vauvallesi, vaikkakin hieman kutiava ja ruma.

Psoriasis…
ei ole vauvojen yleistä, mutta sen on tiedetty kehittyvän vaippa -alueellaan. Psoriaasi on ihosolujen kertyminen. Tämä johtaa hilseileviin ja paksuihin laikkuihin. Psoriaasin oireet ovat halkeilua ja kuiva iho, jolla on verenvuoto, samoin kuin kutina ja polttaminen.

Ekseema…
on jälleen yksi ihon kunnon vauvoja, joita voidaan hoitaa rintamaitokylvellä. Se on jonkin verran yleistä lapsilla ja vauvoilla. Monet vanhemmat sekoittavat sen muihin ihoolosuhteisiin, kuten kehtokorkkiin. Ekseema on karkean, hilseilevän ja punaisen ihon pisteitä tai laikkuja. Se on yleensä kutiava tai vähäisesti tuskallinen. Löydät sen yleensä vauvan ihon rypistä, mukaan lukien niiden nivelten rypyt tai ihon taitokset. Toisin kuin Cradle Cap, joka on tali, ekseema johtuu liian harvoista luonnollisista ihon kosteusvoiteista, jotka johtavat kuivaan ihoon.

Monet vanhemmat vannovat käyttämällä rintamaitokylpyjä rauhoittaakseen näitä iho -olosuhteita. Tämän takana ei kuitenkaan ole tieteellistä tutkimusta tai todisteita. Sinun pitäisi silti saada arviointi ja hoito lastenlääkäriltäsi, jos vauvasi on ihottuma, joka huolestuttaa sinua. Sillä välin kotona helpottamiseksi rintamaitokylpy voisi olla vastaus. Rintamaitokomponentit voivat tarjota kosteutta ja paranemista. Ravitseva ja rauhoittava säröillä. Ne voivat myös pyrkiä hajottamaan kokoelman ja ihosolujen, jotka helpottavat kutinaa.

Kuinka tehdä maitokylpy vauvallesi

Suurimman rintamaitopitoisuuden tarjoamiseksi sinun tulee käyttää lapsen kokoista vauvan kylpyamme täysikokoisen kylpyammeen sijasta. Rakastamme ensimmäisiä vuosia, jotka ovat varmasti mukavia vastasyntyneitä nuorten lapsen vauvan kylpyammeelle imeväisille ja siunaus alasti kokoontaitettava vauva kylpyamme taaperoille!

Vaihe 1

Täytä kylpy lämmin vedellä, testata sitä sisäranteessasi varmistaaksesi, että se ei ole liian kuuma tai liian kylmä. Kun sinulla on riittävä määrä lämpimää vettä kylvyssä, lisää rintamaito.

Lisää noin 180 ml – 300 ml rintamaitoa tai noin 6-10 unssia. Maito on voitu aikaisemmin jäähdytetty tai jäädytetty tai jopa juuri ilmaistu. Sinun tulisi kuitenkin varmistaa, että se on lämmin ennen sen lisäämistä kylvyyn.

Vaihe 2

Kaada maito ja sekoita kylpy kädelläsi, kunnes vesi näyttää maitomaisesta ja valkeamasta. Aseta vauva kylvyssä ja ui kuten tavallisesti. KaadaVesi varovasti vauvojen aseiden ja kaulan yli. Veden hitaasti ja huolellisesti vauvan päänahan kaataminen voi auttaa kehtokorkilla. Käytä pesulaivaa maitokylpyyn vauvan kasvoilla kiinnittämällä erityistä huomiota heidän poskilleen.

Vaihe 3

Rintamaito on arvokas aine, ja rintamaitokylvyn luominen käyttää melko vähän unssia. Jos vanhentunut maito ei ole pilaantunut, mutta sen päivämäärä, jona voit turvallisesti ruokkia sitä vauvallesi, voit harkita sen käyttämistä rintamaitokylvyssä. Rintamaito voi kestää vain jääkaapissa kolmesta viiteen päivään ja pakastimessa kuuden kuukauden ajan. Jos rintamaitosi on läpäissyt vanhenemispäiväänsä eikä se ole hajuinen, paksu tai homeinen, sen tulisi olla turvallista käyttää kylvyssä.

Jos tuotat ylimääräistä maitoa tai pumppaa ylimääräistä maitoa, jotta keinottelut estävät, säästä se! Voit sitten käyttää sitä rintamaitokylvyssä.

Rintamaito voi olla ravitsevaa ja rauhoittavaa vauvoja. Se on täynnä elintärkeitä ravintoaineita ja happoja, jotka kosteuttavat ja parantavat vauvojen ihoa. Antamalla vauvallesi rintamaitokylpy voi estää ja rauhoittaa erilaisia ​​ihonvaivoja pitäen pienen ihon vauva-pehmeä.

Hyppää eteenpäin Rookie Moms Facebook -ryhmään, jos etsit neuvoja mistä tahansa vauvan maitokylvistä nukkumisaikatauluihin!

By zgceh

Leave a Reply

Your email address will not be published.