No Widgets found in the Sidebar

Kun pikkulapset saavuttavat hammaslääketieteen, mistä tahansa he voivat saada kätensä, tulee teetheriksi. Vaikka vastasyntyneet ovat uteliaita ja niiden löytäminen voi olla söpöä, on välttämätöntä, että ympärillä on joitain hampailijoita, jotka on kehitetty auttamaan heidän elämänsä vaiheessa. Markkinoilla on niin lukuisia hampajia, se voi olla hämmentävä navigointi, mikä on hienointa ja mitkä tilanteet. Täällä ovat parhaat hampaat, jotka on jaettu luokitteluihin, jotka esittelevät niiden ensisijaisia ​​piirteitä, suunnittelua, samoin kuin kuinka ne voivat olla hyödyllisiä, kun vauvasi ilahduttaa.

Paras Teether -tarkistuslista

Kaikkia hampailijoita ei tuoteta tasa -arvoisia, samoin kuin monilla on täsmälleen sama tehtävä, on joitain asioita, jotka syrjäytyvät muusta. Nämä ovat välttämättömiä korkeat ominaisuudet, joita voidaan etsiä ostoksilla:

Kestävä: Haluat varmasti jotain, joka kestää pureskelun, sen lisäksi, että se on pudonnut, tuodaan ympäri ja pestä.

Toiminnallinen: Haluat, että teetherisi on helppo käyttää sekä lapselle että vanhemmalle. Sen olisi pitänyt poistaa teether -edut, mutta myös lapsesi on helppo pitää kiinni, muodoltaan suuhunsa ja kiehtovaa, jotta pikkulapsesi ei tarttu vielä yhdelle lelulle.

Helppo puhdistaa: Tämä lelu menee vauvan suuhun, joten haluat varmistaa, että se voidaan pestä tai puhdistaa mielestäsi riippuen. Jotkut lelut ovat vain käsinpesua, kun taas toiset saattavat olla astianpesukonetta.

Turvallinen: Vauva tulee hyödyntämään tätä teetheriä usein, joten haluat varmistaa, että lelujen elementit ovat vauvojen riskitöntä. Lukuisat hyödyntävät keittiöalueen silikonia, joten se on riskitön vauvan suuhun kuin muut käyttävät steriiliä vettä, puuvillaa sekä vauvaystävällisiä komponentteja.

Hienoimmat jäähdytyshampaat

Jäähdytyslelu on todennäköisimmin se, mikä ensisijaisesti huolestuu mielestä valittaessa menetelmää hampaiden vauvasi rauhoittamiseksi. Nämä ovat tyypillisesti renkaita tai leluja, jotka sijainnit pakastimessa. Tämä tarjoaa sekä jäähdytys- ja numbing -vaikutuksen, kun vauva käyttää niitä. Nämä ovat erinomainen valinta, koska ne on kehitetty kestämään pureskelua, kumistusta ja kasvavan vauvan puremista.

Green Sproutsissa on linja erinomaisia ​​jäähdytyshampajia, joissa kaikilla on täsmälleen sama perussuunnittelu. Jokaisella teetherillä on äänimuoto ja rakenne rauhoittaaksesi hammashoitoa. Sisällä on steriili vettä, samoin kuin ulkopinta on valmistettu paksusta muovista, varmistaen, että se on riskitöntä että rauhoittavaa. Näkyvin valinta on perinteinen Teether Ring. Tällä teetherillä on iso äänimuoto, jossa on helmimaisia ​​kuoppia renkaan tuottamiseksi. Jokaisella koholla on erilainen rakenne ja kuvio hierontavaikutukselle.

Dr. Brownin Coolees on vielä yksi erinomainen jäähdytysteetteri. Tällä teetherillä on vesimelonikiilan muoto sekä kiinteä teether. Koko kappale on jäähdyttävä ja siinä ei ole minkäänlaista nestettä sisällä. Tämä on houkutteleva vanhemmille, jotka saattavat huolehtia siitä, että Teether saa puhkaisun tai vuotamisen. Tämän teetherin koko on monia sopivia lapsille, jotka alkavat hampaiden ja leikkaavat muutaman ensimmäisen hampaitaan. Kun lapsesi vanhenee ja isompi, tämä lelu voi olla hiukan vähän tai pehmeä hampaiden pureskeluun.

Hammashoitosrenkaat

Toinen tavanomainen teether on vakaa teether. Tyypillisesti jonkin tyyppisestä muovisesta tekstuurista, nämä helppo, mutta tehokkaat teether -lelut ovat erinomaisia ​​tien päällä. Äänihampaat ovat yksinkertaisia, jotta lapsen on helppo pitää kiinni, samoin kuin monia on saatavana kirkkaina väreinä, mikä tekee niistä helppoa löytää vaippapussi.

Tätä Bonbinon teether -ääntä on saatavana erilaisina väreinä kirkkauksista sinisiin neutraaleihin. Heillä on vankka tyyli, ja renkaan ympärillä on neljä erilaista rakennetta. Kiinteä rakenne, nesteen täyttämisen sijasta, tekee niistä yksinkertaisia ​​pyykkiä ja joustavia hammaslääketieteen kanssa.

Tämä Nubyn kala-muotoinen teether on monitoiminen. Sitä voidaan myös käyttää tutteena, koska on olemassa ääni, jota pidetään kiinni, mutta pureskella on kuitenkin ensisijainen V-muotoinen kappale, joka on kuvioitu, samoin kuin harjakset auttamaan suuria ja hierontakiviä ikeniä. Tämä on selkeä teether, koska harjakset toimivat samoin kuin hammasharja, puhdistavat ikenet, kun pikkulasten pureskeleet.

Hienoin Teether -kiskot

Paljon nykyaikaisempi kahva Teether on hammaslääketieteen tai muunta. Tämä on kangas, jossa on kuvioitu silikonireuna, jota pikkulapset käyttävät, samoin kuin pureskella. Nämä ovat erinomainen tapa auttaa nuorempia lapsia, jotka ovat vasta alkamassa pureskella, koska mullis on paljon haastavampaa vähentää tai menettää. Jokaisella mukunilla on erilainen muotoilu materiaalikuviosta puskurin asetteluun. Lukuisilla on käpälän muoto tai perinteinen linnunmuoto hauskojen kuvioiden lisäksi, jotka muodostavat kaikenlaisen tyylin tai persoonallisuuden.

Babybliss -hampaiden taukot ovat saatavillae kahdessa pakkauksessa kahdessa eri värissä, jokaisella on täsmälleen sama perustavanlaatuinen muoto. Mennon reunalla on kolme kuoppaa, aivan kuten tassu, samoin kuin pohja kuvioidulla kankaaseella. Mennossa on alareunassa tarranauha, jotta se on suojattu vauvan kädessä. Näitä rukkaset ovat saatavana kahdessa koossa, pieninä ja suurina, imeväisille 2–8 kuukautta sekä 8–12 kuukautta.

Munch Mittillä on muutama söpö ja nykyaikainen tyyli, joka auttaa vauvasi Teether Mitt -työtä lisävarusteena. Tällä on kaktuskuvio, jossa on kirkas ympäristöystävällinen silikonipään. Yleinen Mitten -tyyli tarjoaa kaksi hopeaa hammashoitoon ja jonkin verran rakennetta herkän ikenen hierontaan.

Muita artikkeleita hammashoitoehdotuksista ja temppuista:

Amber-hampaiden kaulakorut- mitä vaadit tuntemaan

Lukijan kärki; Käytä jäädytettyä rintamaitoa hampaiden helpottamiseksi

By zgceh

Leave a Reply

Your email address will not be published.