No Widgets found in the Sidebar

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Joulu on melkein täällä, samoin kuin kiireiset äidit ovat etsimässä suosituimpia lomamallia parhaisiin hintoihin. Olemme tutkineet ja löytäneet kauden 3 kuumaa muotimallia, jotka muodostuvat minkä tahansa tyyppisiksi budjetiksi. Sekoitettu juomapuku. Lyhyen sekoitetun juomapukujen vuoden 2013 lomakaudelle on kuuma muotisuuntaus. Sekoitettua juomapukua on saatavana monissa eri väreissä että tyyleissä. Tänä vuonna pitsi, metalliset, valkoiset ja mustat kylpytakit ovat raivoissaan. Löysimme TJ Maxin kultaisen mustan metallisen sekoitetun juomapuvun alle 50 dollarilla.

Kuvahyvitys: tjmaxx.com

Tie-kaula-aukon blousetie-kaulan puserot ovat täydellisiä vähemmän muodollisiin lomajuhliin tai illalliselle ystävien kanssa. Niitä on saatavana monissa erilaisissa kuvioissa sekä väreissä sekä kohteliaisuushameissa housujen lisäksi. Vuodelle 2013 kukka-, leopardi- ja tarkastetut mallit ovat suosittuja. Löysimme fantastisen tarjouksen Kardashian Kollectionin solmio-kaulan puseroista Searsissa. Alle 30 dollarilla tämä kokoelma tarjoaa suuren valikoiman värivalikoimaa ja kuvioita lisätäksesi lisätyyliä minkä tahansa tyyppiseen vaatekaappiin.

Kuvahyvitys: sears.com

Cowl -kaulan villapaita on välttämätöntä minkä tahansa tyyppiselle naisen talvi -vaatekaappille. Tämä lomakausi cowl -kaulan puserot ovat kuuma trendi. Ne pitävät sinut lämpimänä ja toimivat hyvin kaikenlaisissa epävirallisissa tilaisuuksissa. Piharat voivat olla kalliita, ellet ymmärrä missä tehdä ostoksia. Löysimme upeat cowl -kaulan puserot alle 30 dollarilla JC Penneyltä.

Kuvahyvitys: jcpenny.com

Tänä vuonna voit näyttää ja tuntea hienoin kaikista lomatapahtumistasi ilman ylimääräisiä.

Olemme Roostissa!

Perustajastamme

Cascia Talbert on kiireinen bloggaaja ja viiden lapsen äiti, joka asuu Spokanessa, WA. B.A. Historiassa sekä lainsäädännössä sekä terveellisenä säveltämisen ja pysymisen innostumisen aikana hän aloitti Healthy Moms -lehden vuonna 2007. Terveiden äitien aikakauslehti on tällä hetkellä sijoitettu äideille. Rouva Talbert uskoo, että jos äidit ovat hyvin tietoisia terveys- ja hyvinvointiongelmista sekä tarkalleen kuinka pysyä terveenä, he voivat siirtää kyseiset tiedot lapsilleen ja kääntää nuorten liikalihavuustilastot Yhdysvalloissa

Rouva Talbert johtaa Healthy Moms Social Network -verkostoa Ningissä, on Healthy Moms Media -lehden luoja, samoin kuin Talbert Nutrition LLC: n tärkein mainospoliisi. Voit noudattaa häntä facebook.com/TheHealthymomsmag ja Twitter.com/cltalbert.

Jos pidit tästä artikkelista, saatat nauttia näistä tarinoista.

Ladataan…

var MarketgidDate = uusi päivämäärä (); document.write (”);

var addthis_config = {“data_track_addressBar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Linkki tähän viestiin: 2013 Holiday Fashion for äideille budjetti
Aiheeseen liittyvä on Keto Zone -elokuvan yksinkertainen ruokavaliosuunnitelma äideille?

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

By zgceh

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.