No Widgets found in the Sidebar

Mikä voi olla paljon parempi kuin sulaa suklaata, jotkut läheiset ystävät, samoin kuin erittäin vähän puhdistusta? Arvokas muutama asia, sanon sinulle.

Kompastuin tähän konseptiin vuosia sitten ja päätin, että se olisi hauska aika kotona, kerran vauva-alas-alas-seurusteluun. Tykkään sekoittaa tummaa suklaata ja raskasta kermaa fondue -pottiin, kunnes olen tyytyväinen konsistenssiin. Sitten aloitan upottamisen kaiken, mikä näyttää maukasta.

Jos vaadit muodollisia ohjeita, tässä on resepti Cuisinartista:

Ainesosat

3/4 kuppia kokonainen tai vähentynyt rasvamaito
1 3/4 kupillinen raskas kerma
1 1/2 kiloa karvasmakea tai puolimakea suklaa -sirut (älä käytä suklaata ”“ Sirujen ylimääräinen kaakaovoi luo sujuvamman fondue. Jotkut suklaan lohkojen lajikkeet ovat myös herkkiä)
1/2 tl puhdasta vaniljauutetta
purista merisuolaa

Ohjeet

Laita maito ja raskas kerma fondue -pottiin. Aseta asettamaan 4.5, jotta se on sekoitus kiehuvaksi, mutta ei kiehuva. Lisää suklaasirut lämmin 3,5: een sekä vähitellen, käyttämällä ei -tyyliä vispilä. Kun suklaa on täysin sekoitettu, sekoita vanilja ja suola. Vähennä lämmin asetukseen 3.

Tarjoile biscottin, tuoreiden tai kuivattujen hedelmien, vaahtokarkkejen, graham -keksejen, esikarsin, enkeliruokakakun, brownies jne.

Pidämme toisen alokaskotitaloa suklaafondue- ja peleihin usein uudenvuodenaattona. Valitse mieluummin upotus ja delegoi ne ystävillesi, Potluck-tyyli. Haluan aina kertoa Whitneyn aviomiehelle: “Tuo orgaanisia vaahtokarkkeja ja ananas kiitos”, kun teen maukasta tummaa suklaakeittoa.

Kaksi fantastista fondue -ruukkua: Â Sähköinen cuisinart fondue -valmistaja voi myös sulattaa juustoa sekä kiehua kuumaa öljyä muun tyyppiselle fondue -hauskalle. Wiltonâ Proâ Melter on fantastinen erilaisille karkkien valmistukselle. Minulla on aivan ensimmäinen ja olen aina onnellinen, kun puristan sen, kun tai kahdesti vuodessa.

By zgceh

Leave a Reply

Your email address will not be published.