No Widgets found in the Sidebar

Tämä julkaisu koostuu joistakin tytäryhtiölinkeistä.

Täällä on “aamu jälkeen”. Aamu Heatherin jälkeen ja palasin Atlantasta, missä olimme uskomattomassa seminaarissa ammattimaisten äidin äidin blogin kirjoittajille nimeltä Mommy 2.0.

Atlanta ei todellakaan ole missä lähellä San Franciscoa, tilanteessa, joka ei ollut poistanut sinulle, mutta siellä matkustaminen oli 100% sijoituksen arvoista.

Kun pääsin taksille kello 5.00 (kehon kello 2 aamulla) palata kotiin, viikonloppu alkoi hämärtyä, mutta kun kirjoitin kaikki muistiinpanoni lentokoneeseen, tajusin, että poimin paljon enemmän tästä Seminaari kuin olin odottanut.

Yksi typerä asia, joka esiintyy Woman Blog Writer Conference -tapahtumassa, on, että otetaan paljon kuvia, mikä johtaa siihen, että paljon naisia, jotka käyttäytyvät naurettavaksi, valmentavat toisiaan tekemään parittomia kasvoja (olet cheetah! Olet chalupa!) , pitämällä salaa käsivarremme epämiellyttävissä asemissa saadaksesi ne näyttämään paljon hoikkaammalta, samoin kuin paljon enemmän meikkiä ja muotikoruja kuin kotona. Tässä on joitain kuvia minusta, Heatherista, samoin kuin kaverimme Morganista 818: sta, joka iskee muutamasta asennosta.

Vitsinen. Täällä olemme Morganin kanssa, kaikki pukeutuneet Iris -palkintojen iltaan.

Tässä on joitain muita linkkejä, jotka olemme keränneet tällä viikolla.

Mahtava äiti poimii äitienpäiväopas on täällä. Upota itsesi mahtavaan. He kaikki tukevat pieniä taiteilijoita, samoin kuin pidän siitä.

Jos aiot hoitaa itseäsi, et kuitenkaan ole splurgey -kinda -nainen, aion osoittaa vanhaan laivaston pixie -housuihin. Niitä on saatavana jiljoonina kuvioina, väreinä sekä pluskokoina sekä korkeina sekä petiteissä. Joten kyllä, he ovat sinulle … kuitenkin he menevät nopeasti. Kun kiitän pari seminaarista vierastaan ​​Pixie-housukuvioiden vaihtoehdoista, he molemmat räpyttivät näiden housujen mukavuuden ja matkaystävällisyyden suhteen. Punaisten housujen saaminen on todella tuonut onnea vaatekaappini tänä vuonna.

Nopea tavaraa, jonka voit lähettää äidillesi, äidillesi, äitipuoli, isoäidille, samoin kuin isäsi toiselle puolisolle, joka ei ole enää todella äitipuoli:

Pidän sovelluksen postikorteista juoksussa. Käytä älypuhelinta luodaksesi postikortin, joka lähetetään postitse. Aivan ensimmäinen kerta tarvitsee kaikkien tietojesi syöttämisen, mutta sen jälkeen ammu sen jälkeen kiitos kiitos postikortille milloin haluat. Niin helppoa.

Käytä kanin tehtävää, jos et ole täsmälleen samassa kaupungissa kuin äiti. Tämän palvelun avulla voit löytää jonkun tuomaan äitisi kukat, pyyhkimään hänen autoa, pyyhkäisemään hänen etukuistillaan tai jotain muuta, joka saa hänet hymyilemään, jos et voi olla siellä tekemässä sitä itse.

Sinulle vanhemmat mamat, ts. 80 -luvut ovat todellisia muistoja, joita voit muistaa, naisellani Jennyllä on humoristinen smackdown Gen X: n parissa. River Phoenix vs Johnny Depp? Älä tee minua valitsemaan! Mene katsomaan, mitkä tuovat sinulle voimakkaita tunteita.

Otin videoluokan Mommy 2.0: ssa erittäin viehättävällä Alison-näyttelyllä sekä hyvin pukeutuneella ystäväni, Momsparkin Amy Bellgardt.

Katso Alisonin brunssi sisustus. Äitien sääntö! (Katso hänen julkaisu paljon enemmän kuvia tästä brunssista.)

Ja lopuksi, ystävämme Meagan sekä onnellisimman talon Sarah ovat esittäneet kirjan nimeltä Beyond Infant (jonka arvioimme yksityiskohtaisesti myöhemmin), jos haluat sen ajoissa äitienpäivää varten, hyppää siellä nyt nähdäksesi sen. Tämä kirja on tarkoitettu niille, jotka tuntevat sen tunne, että “olen alkanut nähdä valoa” voimakkaan pikkulasten lopussa, “mutta en voi pikemminkin kertoa, mitä se paistaa.”

Kuten aina, tunne ilmaiseksi jakaa kaikenlaisia ​​linkkejä, joiden uskoisin rakastavani.

By zgceh

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.