No Widgets found in the Sidebar

Nuoret ovat kirjautuneet moniin istuntoihin sekä uudelleensuhde- ja käsikoneiden järjestämiseen. Olemme pysäköineet autoja ja kuorma -autoja pesulaitteisiin, laskeneet nukkeja niihin, rinnastaneet ne ylös, tekivät niistä ympyrä -ajan ja enemmän.

Meillä oli kohteen pakkaus valkoisia, jotka olivat suosikkeja pitkään, mutta menetelmä, jonka he osoittivat lian, kun todella käytimme niitä pyyhkimään saastaisia ​​kasvoja, alkoivat minua ulos.

Säännölliset aikuiset pesulakkeet, kuten nämä 12 x 12 kaveria, ovat tyydyttävimpiä.

Ostin nämä Amazonin kirkkaat sateenkaaren, jotka ovat hauskoja esikoululaiselle, jolla on mielipiteitä väreistä, mutta heistä on vähän vaikeaa tehdä niiden makaa. Oletan, että se on, koska ne ovat tyyppiä, joka on suunniteltu imeväisille, kevyille ja pienemmille.

Washclits -pelaaminen on varma menetelmä, jolla altistetaan kenen tahansa sisäinen OCD. Niiden tasoittaminen ja kulmien täydellisyyden tekeminen on kuitenkin puoli hauskaa, jos olet kaksi. Tai puolet ärsytyksestä, jos motoriset taidot eivät ole hienosti hiottu.

Tuore 24 valkoista pesulaitetta voi olla vain uusi hieno ystäväsi. Esitä ne pienelle lapsellesi siististi taitettuna pinona, koska ymmärrät, että se tekee siitä houkuttelevimman purkautumisen ja levittämisen olohuoneen ympärille.

Katso luettelo 52 innovatiivisesta menetelmästä pitääksesi pienen lapsesi kiireisenä.

Pidä Rookie Moms -elokuva noudattamalla meitä Instagramissa.

Päivitä pesulaitteesi tarvikkeet tällä puhtaalla niistä Amazonista (Affiliate Link).

By zgceh

Leave a Reply

Your email address will not be published.