No Widgets found in the Sidebar

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Lapset palaavat kouluun ja uuden lukuvuoden myötä aikataulun muutokset, aamu -kiire, kotitehtävä, koulun jälkeen ja vanhemmille – stressi. Liian paljon ahdistusta voi tuhota kehomme. Jos sitä ei hallita, se voi aiheuttaa painonnousua, unettomuutta, korkeaa verenpainetta, masennusta ja muita vakavia terveysongelmia. Vanhempien on asetettava terveytensä ensin ostaakseen energiaa huolehtiakseen muusta perheestään.

Jos kamppailet takaisin kouluun stressiin, Organic Intiassa on loistava yrttilääke, joka takaa auttaa sinua pysymään rauhallisena, nukkumaan paremmin ja helpottamaan stressiäsi. Brahmi ~ Gotu Kola nostaa mielialaa, auttaa parantamaan muistia ja edistää henkistä selkeyttä. Brahmi on yksi maailman paljon voimakkaita adaptogeenejä ja käyttää tukea hermostojärjestelmälle, rauhallinen mieli ja hyvä uni. Se parantaa myös yleistä elinvoimaa ja lisää energiaa.

Voimakkaasta tuoksustaan ​​huolimatta nämä kapselit on helppo niellä. Ehdotettu käyttö on ottaa yksi päivässä ruoan ja veden kanssa. Kun olen ottanut ne muutaman päivän ajan, huomasin mielialan paranevan, olen paljon enemmän potkunut ja olen nukkunut paremmin.

”Orgaaninen Intia perusti 1990 -luvulla pieni joukko ihmisiä eri puolilta maailmaa, jotka tapasivat Lucknowissa, Pohjois -Intian kaupungissa, missä he olivat matkustaneet tapaamaan opettajaa nimeltä Sri H.W.L. Poonja tai Papaji, kuten monet kutsuivat häntä. Intiaan vedettiin etsimään totuutta ja itsensä toteuttamista, he löysivät tiensä Lucknowiin kuultuaan Papajin perusopetuksista: ”Pidä hiljaa. Ikuinen totuus on sisälläsi. Älä viihdytä yhtä ajatusta ja totuus paljastaa itsensä itselleen. ”

Papajin eliniän palvelun innoittamana intialaisille ihmisille, tämä visionäärien ryhmä (ja tulevat orgaanisen Intian perustajat) kokoontuivat luomaan kokonaisvaltaisen palvelun, joka lopulta muuttaisi maatalouden kasvoja Pohjois -Intiassa. Heidän ajatuksensa oli yksinkertainen: perustaa palvelumalli, joka tukee tuhansien syrjäytyneiden viljelijöiden toimeentuloa Intiassa toimittamalla koulutusta ja koulutusta, joka antaa heille mahdollisuuden olla omavaraisia ​​ja kehittää taitoja, jotka siirretään heidän lapsilleen ja tuleville sukupolville .

Tästä ideasta tuli liike, kun intialaiset alkoivat viljellä ja kehittää orgaanisia, biodynaamisia ja kestäviä viljelymenetelmiä. Perustajan tehtävä tarjota turvallisia, terveellisiä tuotteita maailmalle on liikkeellepaneva voima orgaanisen vallankumouksen takana, jota nyt tapahtuu siellä.

Orgaaninen Intia työskentelee tuhansien Intian perheen viljelijöiden kanssa, viljelemällä kymmeniä tuhansia hehtaareja viljelysmaata, joka on ollut kolmannen puolueen sertifioitu luomurahoituksen kautta luonnonmukaisesta Intiasta. Viljelijöille on määrätty kasvattaa orgaanisia viljelykasveja ohjauksessaan, jonka orgaaninen Intia sitten ostaa heiltä premium -markkinahintaan. Orgaaninen Intia työskentelee myös Intian paikallisten heimojen ihmisten kanssa, jotka eettisesti Wildcraft-yrtit 592 000 hehtaarin metsällä, jotka orgaaninen Intia on muuttunut USDA-sertifioiduksi orgaaniseksi.

Tällä hetkellä Organic India Markets -sertifioidut orgaaniset, biodynaamiset ja eettisesti villit tuotteet Intiassa, Yhdysvalloissa, Israelissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Tšekin tasavallassa, Japanissa ja Australiassa. ” Organicindiausa.com

Katso paljon lisätietoja orgaanisesta Intiasta ja hankkimisesta online -tilasta Organicindiausa.com.

Orgaanisessa Intiassa on laaja valikoima yrttilisäaineita, yrtti kahvia ja teetä. Oletko valmis kokeilemaan orgaanista Intian tuotteita itse? organic India is giving away  a variety pack with teas, a tumbler and mala beads to one lucky healthy mommies magazine reader. Sinun on pitävä orgaanisesta Intiasta Facebookissa, seurata heitä Twitterissä ja jättää kommentti tämän viestin lopussa Buy -ohjelmassa. Sinun on sisällytettävä sähköpostiosoitteesi kommenttiin. This contest is open to continental U.S. residents only 18+ and ends on August 26, 2015 at 9 am CST. The winner will be chosen at random from Random.org at the end of the contest and will be notified by means of e-mail or social media.

For extra entries:
1. subscribe to the healthy mommies Magazine’s RSS HERE
2. follow Cascia Talbert on Pinterest www.pinterest.com/casciatalbert/
3.  Like the healthy mommies magazine on Facebook facebook.com/TheHealthyMomsMag
4. follow the healthy mommies magazine on Twitter twitter.com/cltalbert
5. add Cascia Talbert to your Google+Ympyrät
6. Kuten tai jaa tämä viesti Facebookissa
7. Jaa tämä viesti Twitterissä
8. Kiinnitä tämä viesti Pinterestissä
9. Tilaa terveellisen elämän uutiskirjeemme

Lasten huomion vajaatoimintahäiriön tunnistaminen ja hoitaminen ja hoitaminen

Jätä erillinen kommentti jokaisesta merkinnästä.

*Ilmoittaminen: Sain pullon Brahmi ~ Gotu Kolaa vastineeksi tälle arvostelulle. Kaikki mielipiteet ovat tarkkoja ja 100% minun.
*Kuvat freedigitalphotos.net, organicindiausa.com ja terveelliset äidit lehden valokuvaus

Jos haluat saada ilmoituksia terveellisistä elämänvihjeistä, terveysuutisista, vanhemmuudesta ja viesteistä, tilaa sähköpostitse ja seuraa meitä Facebookissa, Pinterestissä, Bloglovinissa, Google+: ssa ja Twitterissä.

Tilaa uutiskirjeemme. Liity sosiaaliseen verkostoon

Tarvitsetko takaisin koulujen ostoksiin?
Napsauta tätä – >> #BTSLIKEABOSS #SP

Aiheeseen liittyvä viesti: Tehokkaimmat oppimismenetelmät.

Linkki tähän viestiin: helpota selkäsi koulun ahdistusta orgaanisen Intian brahmi ~ gotu kola #giveaway -sovelluksella

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

By zgceh

Leave a Reply

Your email address will not be published.